Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista
Etusivu » Tuotteet » Betonivibrat

Myymme ja huollamme betonivibrat

Meiltä saat kestävät ja laadukkaat betonivibrat betonirakentamisen tarpeisiin. Tuomme maahan arvostettujen eurooppalaisvalmistajien betonivibroja, jotka kestävät kovassakin käytössä vuosikausia. Varmistamme tuotteidemme pitkäikäisyyden tarjoamalla laadukkaat huoltopalvelut ja varaosat.

Valikoimastamme löydät betonivibrat rakennusliikkeille, konevuokraamoille ja elementtitehtaille. Betonivibramme läpäisevät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja ylittävät odotukset niin tehokkuuden kuin luotettavuudenkin osalta.

Ota yhteyttä

Tärysauvat

Akkuvibrat

Muottitäryt

Suurtaajuus­muuttajat

Tärymoottorit

Näytetään kaikki 16 tulosta

 • AFP
  AFP Tärymoottorit

  0-6000rpm/0-100Hz invertterikäytölle

 • Tärymoottori bm-2
  BM-2 Tärymoottorit

  3000rpm/50Hz, 3600rpm/60Hz

 • Tärymoottori bm-2
  BM-4 Tärymoottorit

  1500rpm/50Hz, 1800rpm/60Hz

 • Tärymoottori bm-2
  BM-6 Tärymoottorit

  1000rpm/50Hz, 1200rpm/60Hz

 • BM-INV 4 Tärymoottorit
 • BM-INV 6 Tärymoottorit
 • BMCC 520 / 6
  BMCC 520 / 6 Tärymoottorit

  12V tai 24V ajoneuvotäry

 • muottitäry
  CLS Muottitäryt

  Muottitäry pikakiinnitysjalalla sisältäen 5 metrin kaapelin  ja pistokkeen valmiiksi kytkettyinä.

 • HFO
  HFO Suurtaajuus­muuttajat

  LIEVERS HFO suurtaajuusmuuttajat ovat luotettavaa ja vankkarakenteista taajuusmuuttajakalustoa. Kaikissa HFO-malleissa on vakiovarustuksena moottorisuojakytkin.

 • LHF Betonivibrat

  LIEVERS LHF suurtaajuussauva on varustettu ainutlaatuisella öljyvoitelujärjestelmällä, joka huolehtii laakereiden jatkuvasta voitelusta sekä tärypään jäähdytyksestä. Tämä tekninen ratkaisu erikoislaakereilla lisättynä takaa pitkän ja huoltovapaan käyttöiän.

 • Sauvapaketti LK 2300T
  LK 2300T Sauvapaketit

  LK 2300T on vetomoottorin ja tärysauvojen kompakti yhdistelmä. Tehokas 2,3 kw:n moottori mahdollistaa sauvapaketin soveltuvuuden moniin eri betonitöihin.

 • Sauvapaketti P-14
  P-14 Sauvapaketit

  LIEVERS P-14 minivibrapaketin ominaisuudet (tärysauvan suuri värähtelytaajuus ja täryvoima) tekevät siitä helppokäyttöisen suurtaajuussauvan ja sauvapaketin yhdistelmän.

 • pea mini 24
  Pea Mini 24 Suurtaajuus­muuttajat

  Pea Mini 24  ja Pea Mini 60 -invertterit ovat kevyitä, käteviä ja kestäviä elektronisia taajuusmuuttajia. Ne on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta sekä jännitteen putoamista vastaan.

 • Suurtaajuussauva PEA MINI 4
  Pea Mini 4 Suurtaajuussauvat

  PEA Mini 4 on betonirakentamiseen tarkoitettu suurtaajuussauva, joka ei vaadi erillistä invertteriä. Se voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteen pistokkeeseen.

 • Suurtaajuussauva PEA MINI 4 PGS
  Pea Mini 4 PGS Suurtaajuussauvat

  PEA Mini 4 PGS on varustettu pistoolikahvalla. Laite ei vaadi erillistä invertteriä eli taajuusmuuttajaa. Kaikki PEA suurtaajuussauvat voidaan siis kytkeä suoraan 230 V pistokkeeseen.

 • Tärymoottori VBM-2
  VBM-2 Tärymoottorit

  3000rpm/50Hz mikrotäry

Huolto ja korjauspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme huipputason huolto- ja korjauspalvelut sekä laajan kattauksen varaosia. Huoltopalvelumme hoitaa akuutit korjaustarpeet nopeasti, mutta meillä on lukuisten asiakkaiden kanssa myös jatkuvia huoltosopimuksia. Näin tärysauvat pysyvät kunnossa ja työ sujuu ilman suurempia katkoksia.

Lue lisää huoltopalvelusta

Asiakkaitamme

Olemme toimittaneet betonivibroja muun muassa seuraaville asiakkaille:

 • Skanska Rakennuskone
 • Cramo
 • YIT:n kalustokeskus
 • Renta Oy
 • Parma Oy
 • Rudus Oy
 • Lujabetoni Oy ja Lujatalo Oy

Kestävät ja laadukkaat betonivibrat koko Suomen alueelle

Rakennusteollisuuden vaativissa haasteissa luotettavuus, tehokkuus ja laatu ovat avainasemassa. Valikoimamme eurooppalaiset betonivibrat nostavat työtehon uudelle tasolle ja tekevät betonin tiivistyksestä äärimmäisen vaivatonta ja tehokasta. Betonivibramme palvelevat moitteettomasti vaativissakin käyttöolosuhteissa vuodesta toiseen.

Toimituksemme on aina nopea ja varma, joten saat betonivibran käyttöösi kaikkialle Suomeen ilman viivästyksiä. Tämä tarkoittaa minimoitua viivettä ja maksimaalista tehokkuutta.

Huoltopalvelut ja varaosat betonivibroihin

Tarjoamme myös huippuluokan huoltopalvelut. Kun betonivibran toimintakunto alkaa hiipua tai jos laitteelle tulee tarvetta varaosalle, ammattitaitoinen ja osaava huoltomme astuu kuvaan. Hyvin huollettu ja säännöllisesti tarkistettu betonivibra ei vain toimi tehokkaammin, vaan kestää käytössä pidempään. Korjaamme betonivibrat nopeasti, joten seisokit tuotannossa jäävät minimaalisiksi. Kattava ja monipuolinen varaosavalikoimamme takaa, että betonivibra palvelee pitkään parhaalla mahdollisella tavalla työssä kuin työssä.

Tärysauvat – tehonlähde tiivistykseen

Meiltä saat ammattikäyttöön tarkoitetut tärysauvat kaikkiin betonirakentamisen tarpeisiin. Tärysauvalla betonimassa tiivistetään upottamalla sauva märkään betoniin. Laitteet soveltuvat rakennustyömaille sekä betonituotteiden valmistamiseen.

Eri pituisia ja tehoisia tärysauvoja on saatavilla lukuisia, joten jokainen ammattilainen löytää varmasti juuri omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Laadukkaat tärysauvat tehostavat betonin tiivistymistä ja helpottavat tasaisen lopputuloksen aikaansaamista. Kaikki tämä mahdollistaa nopeamman työskentelyn ja säästää aikaa.

PEA Mini 4 tärysauva – kompakti tehopakkaus

PEA Mini 4 on tärysauvavalikoimamme ykköstuote. Se toimii ilman erillistä taajuusmuuttajaa, itsenäisellä, laitteeseen integroidulla invertterillä. PEA Mini 4 tärysauva kytketään suoraan yksivaihepistorasiaan (230 V). Se on suojattu ylikuormitusta, ylikuumenemista sekä pieniä jännitteen vaihteluita vastaan. Laadukkaat rullalaakerit takaavat pitkän käyttöiän. PEA Mini 4 -tärysauvoja on saatavilla erikokoisilla halkaisijoilla.

Tärymoottorit

Tärymoottoreita toimitamme esimerkiksi betoni- ja elementtiteollisuuden yrityksille, kivenmurskausta ja kiviaineksen valmistusta harjoittaville toimijoille sekä betoniteollisuuden koneita ja laitteita valmistaville yrityksille.

Meiltä saat tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien, kuten O.M.B.:n, Knauerin ja O.L.I.:n, tärymoottoreita. Tärymoottorien tehtävänä on tiivistää betonia ja siirtää, syöttää ja kuljettaa erilaista materiaalia.

Valitse 25 vuoden kokemuksemme

Valitsemalla meidät valitset luotettavuuden ja laadun. Meillä on yli 25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista, ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Ymmärrämme betonivibrojen merkityksen ja tiedämme, mitä laitteelta vaaditaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Valitse ammattilaisen betonivibra ja tee tiivistystyöstä tehokkaampaa ja luotettavampaa. Tutustu valikoimaamme ja tee tilauksesi jo tänään. Kokenut tiimimme on valmiina auttamaan sinua betonivibran valinnassa ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Referenssit

vibrakone

Elematic Oyj

”Viime vuonna toimitusten täsmällisyys on ollut hyvällä tasolla ja toimitusajat lyhyitä. En muista, että tässä olisi reklamaatioita hirveästi ollut”, Rossi sanoo tyytyväisenä. 

Lue lisää
vibrakone

HRK-Konevuokraamot 

”Se on suomeksi sanottuna jämäkkä äijä, se Juha. Tosi jämäkkä. Hän tietää, mistä puhuu. Kun lähetät jotain huoltoon, niin se menee aika automaattisesti, että mitä osia kannattaa uusia ja mitkä koneet kannattaa kokonaan vaihtaa.”

Lue lisää
vibrakone

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy