Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista

Kokonaisvaltainen huolto sisältäen kierrätyksen 

HRK-Konevuokraamot eli lyhyesti HRK, vuokraa asiakkailleen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. Vibrakone on toimittanut HRK:lle pääasiassa betonivibroja, tärysauvoja ja muottilukkoja. 

Ismo Laatu HRK:lta kertoo yhteistyön Vibrakoneen kanssa toimineen koko ne 22 vuotta, jotka hän on ollut talossa ja varmaan kauemminkin jo. Jos se hänestä on kiinni, niin yhteistyö jatkuu vielä ainakin toiset 22 vuotta, Laatu vakuuttaa ja kehuu Vibrakoneen Juha Haavistoa: 

”Se on suomeksi sanottuna jämäkkä äijä, se Juha. Tosi jämäkkä. Hänestä saa sen käsityksen, että hän tietää, mistä puhuu.”  

Laatu antaa erityistä kiitosta siitä, että jos jotain laitetta ei enää kannata korjata, Vibrakone hoitaa romutuksen ja kierrätyksen, eivätkä lähetä huoltamatonta konetta takaisin. 

”Kun lähetät jotain huoltoon, niin se menee aika automaattisesti, että mitä osia kannattaa uusia ja mitkä koneet kannattaa kokonaan vaihtaa”, Laatu kiittelee.  

Ismo Laatu, HRK-Konevuokraamot 


Uusimmat referenssit

Kreate Oy 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut. Sieltä aina kaverit myös kertovat kannattaako korjata vai.”

Lue lisää
vibrakone

Rudus Oy 

”Kaikki on toiminut hyvin”, Niutanen vakuuttaa. Erityisesti hän kiittelee Vibrakoneen toimitusvarmuutta ja nopeutta, että tavaraa saa silloin kun sitä tarvitsee. 

Lue lisää
vibrakone

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy