Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista

Referenssit

Kreate Oy 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut. Sieltä aina kaverit myös kertovat kannattaako korjata vai.”

Lue lisää
vibrakone

Rudus Oy 

”Kaikki on toiminut hyvin”, Niutanen vakuuttaa. Erityisesti hän kiittelee Vibrakoneen toimitusvarmuutta ja nopeutta, että tavaraa saa silloin kun sitä tarvitsee. 

Lue lisää
vibrakone

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää
vibrakone

HRK-Konevuokraamot 

”Se on suomeksi sanottuna jämäkkä äijä, se Juha. Tosi jämäkkä. Hän tietää, mistä puhuu. Kun lähetät jotain huoltoon, niin se menee aika automaattisesti, että mitä osia kannattaa uusia ja mitkä koneet kannattaa kokonaan vaihtaa.”

Lue lisää
vibrakone

Lujatalo Oy

”Kaikki on sujunut loistavasti: vehkeet kun menee huoltoon, niin heti seuraavana päivänä tulee soittoa, että mitä niille tehdään, eikä vain laiteta laskua perään”

Lue lisää
vibrakone

Betset Oy

”Puhelinsoitto vaan heille ja hyvin etenee joutuisasti maaliin asti. Heillä on myös sopivasti erilaisia vaihtoehtoja: on pienempiä ja isompia – on tehokkaampia ja sitten vähän sellaisia maltillisempia”.

Lue lisää
vibrakone

Elematic Oyj

”Viime vuonna toimitusten täsmällisyys on ollut hyvällä tasolla ja toimitusajat lyhyitä. En muista, että tässä olisi reklamaatioita hirveästi ollut”, Rossi sanoo tyytyväisenä. 

Lue lisää
vibrakone

Elg-yhtiöt Oy 

”Meillä on hyvä henkilökohtainen suhde kauppiaan kanssa. Jos on vähänkään mitään ongelmia, niin kaikki kyllä hoituu.”

Lue lisää
vibrakone

Renta Oy

Heikkinen sanoo, että yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja etenkin huolto on toiminut niin kuin on sovittu: ”Toimituslupaus on pitänyt ja palvelu saatu priorisoitua”.

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy