Betonikoneet ja tärylaitteet betonin käsittelyyn

Meidän kauttamme saat laadukkaat betonikoneet ja tärylaitteet. Pystymme vastaamaan vaativimpiinkin betonirakentamisen ammattilaisten kalustotarpeisiin. Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, rakennuskonevuokraamoita ja elementtitehtaita sekä elementtiteollisuuteen koneita, laitteita ja muotteja valmistavia yrityksiä.

Suurimpia yhteistyökumppaneitamme ovat hollantilainen LIEVERS, saksalainen PEA ja italialainen tärymoottorivalmistaja O.M.B. Edustamamme tärykaluston valttina on luotettavuus ja laatu.

Miksi Vibrakone?

  • Laadukkaat betonivibrat, tärylaitteet ja tunnetut tuotemerkit
  • Huipputason huoltopalvelu ja ammattitaito, tekninen neuvonta
  • Laaja varasto, nopea ja varma toimitus
  • Olemme ainoa suomalainen yritys, joka on erikoistunut betonivibroihin ja tärylaitteisiin
SOITA JA KYSY BETONIKONEISTA TAI TÄRYLAITTEISTA
Lievers Holland
Makita
Pea
Omb Vibrator Motors

Betonitärykalusto

Betonitärykalustovalikoimastamme löydät suurtaajuussauvat, suurtaajuusmuuntajat, paineilmasauvat, viimeistelypalkit, hiertokoneet sekä tärypalkit.

 

Lue lisää

Tärymoottorit

Tärymoottoreita voidaan hyödyntää mm. tärykuljettimissa materiaalin kuljettamiseen tai vaikkapa tärypöydissä materiaalin tiivistämiseen.

 

Lue lisää

Rapid-muottilukot

Rapid-muottilukot ovat tehokkaita ja luotettavia työkaluja muottien lukitsemiseen.

 

Lue lisää

Makita akkuvibrat

Betonivalun tiivistämiseen käytettävä Makitan akkukäyttöinen betonitärytin täryttää perustukset, anturat ja muut valut nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

 

Lue lisää

Autamme oikean tärylaitteen valinnassa

Betonikoneita on erilaisiin tarkoituksiin, joten autamme mielellämme oikean laitteen valinnassa. Tärylaitteen valintaan vaikuttaa esimerkiksi rakenteen vahvuus ja korkeus. Mitä paksumpi rakenne, sen järeämpi ja tehokkaampi kone tarvitaan. Tärysauvoissa on erilaisia halkaisijavaihtoehtoja, jotta se mahtuu kohteessa olevan rakenteen tai ontelon sisään. Me käymme asiakkaan kanssa läpi kohteen vaatimukset, jotta työmaalle saadaan juuri oikeanlainen betonikone.

Betonikoneiden ja tärylaitteiden huoltopalvelu

Me huollamme ja korjaamme edustamamme betonivibrat ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla. Myymämme tärylaitteet on tehty kestämään kovassa käytössä vuosia ja haluamme edesauttaa tätä tarjoamalla laajan kattauksen varaosia ja laadukkaat korjaus- ja huoltopalvelut.

Ota yhteyttä betonikoneiden ja tärylaitteiden ammattilaiseen

Meillä on 25 vuoden kokemus erilaisista tärylaitteista ja betonivibroista, joten ammattitaitomme on erittäin laaja. Myymämme betonikoneet ovat laadukkaita ja kestävät käytössä pitkään. Suomen suurimmat rakennusalan yritykset toimivat yhteistyössä kanssamme, sillä meillä on kattava varasto, nopeat toimitukset ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Ota meihin yhteyttä, niin saat kauttamme oikeat ja kestävät tärylaitteet!

Pyydä tarjous betonikoneista