Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista
Etusivu » Tuotteet » Betonivibrat » Tärysauvat » Suurtaajuussauvat » Pea Mini 4

Pea Mini 4

Suurtaajuussauva / invertterisauva PEA Mini 4

PEA Mini 4 on betonirakentamiseen tarkoitettu suurtaajuussauva, joka ei vaadi erillistä invertteriä. Se voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteen pistokkeeseen. PEA invertterisauvat on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta ja pientä jännitteen vaihtelua vastaan.

Tärypäiden pitkä käyttöikä on varmistettu termistorilla, rullalaakereilla ja öljyvoitelulla. Sauvat on varustettu erillisellä invertterin ulkopuolisella käyttökytkimellä sekä automaattisella, invertterin sisäänrakennetulla vikavirtasuojalla.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan Juha Haavistolle 040 505 3769

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suurtaajuussauva PEA MINI 4

Mikä on invertterisauva?

Invertterisauva on suurtaajuussauva, jota käytetään betonin tiivistämiseen rakennustyömailla ja elementtiteollisuudessa. Aiemmin tarvittiin erillinen taajuusmuuttaja, jotta laitteeseen saatiin virta sähköverkosta tärypään taajuuden muuttamiseksi. Invertterisauvassa elektroninen taajuusmuuttaja on integroitu laitteeseen ja se toimii suoraan 230 V:n pistorasiasta.

Meiltä saat laitteet ja huoltopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme alan laadukkaimmat tuotteet. Saksalainen PEA on alalla tunnettu merkki, johon betonirakentamisen ammattilaiset luottavat. PEA Mini 4 invertterisauva on laadukas ja kestää kovassakin käytössä vuosikausia.

Varmistamme omalta osaltamme laitteiden pitkän käyttöiän tarjoamalla huipputason korjaus- ja huoltopalvelut sekä varaosat. Meiltä saat myös huoltosopimukset, jolloin laitteesi pysyy aina käyttökunnossa. Kysy lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pea Mini 4”

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy