Tehokas ja erittäin nopea huolto betonitärykalustolle

Tarvitsetko huolto- tai korjauspalvelua betonitärykalustollesi? Huollamme betonitärykaluston tyypillisesti kuntoon parissa arkipäivässä! Voit toimittaa laitteesi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.

Ota yhteyttä

Suomen Vibrakone Oy tarjoaa betonitärykaluston huolto- ja korjauspalvelut nopealla aikataululla. Toimipaikkamme sijaitsee Keravalla.

Meillä on varaosavarastossamme laaja valikoima erikoiskomponentteja. Saat meiltä tarvittavat varaosat myös silloin, kun haluat huoltaa tai korjata laitteesi itse.

Jätä betonitärykaluston huolto ammattilaiselle

Betonitärykaluston huolto- ja korjaustoimenpiteisiin tarvitaan erikoiskomponentteja ja -osaamista. Siksi betonitärykalusto tulee antaa huollettavaksi siihen erikoistuneelle ammattilaiselle. Näin varmistetaan laadukas lopputulos ja laitteen toimintavarmuus. Mikäli joku erikoiskomponentti puuttuu, voimme tilata sen kansainvälisen verkostomme kautta.

Nopea huoltopalvelumme kerää kiitosta. Toisinaan tuotteet saadaan korjattua ja toimitettua takaisin jo saman päivän aikana!

Toteutamme erikoistoiveesi betonivibrojen modifioimiseen liittyen

Olemme Suomen ainut toimija, joka on erikoistunut ainoastaan tärymoottoreiden myyntiin sekä märän betonin tiivistämiseen ja viimeistelyyn tarkoitettujen laitteiden myynti- ja huoltotoimintaan. Toteutamme myös erikoistoiveesi betonivibrojen modifioimiseen liittyen.

Huoltopalvelumme lisäksi tuomme maahan tunnettujen päämiestemme laitteita. Keskeisimmät päämiehemme ovat hollantilainen LIEVERS, saksalainen PEA ja italialainen O.M.B.

Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet, elementtitehtaat, konevuokraamot ja erilaiset teollisuuden toimijat.

Ota yhteyttä