Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista
suomen vibrakone

Tehokas ja nopea huolto betonitärykalustolle

Tarvitsetko huolto- tai korjauspalvelua betonitärykalustollesi? Huollamme betonitärykaluston tyypillisesti kuntoon parissa arkipäivässä! Voit toimittaa laitteesi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.

Suomen Vibrakone Oy tarjoaa betonitärykaluston huolto- ja korjauspalvelut nopealla aikataululla. Toimipaikkamme sijaitsee Keravalla.

Meillä on varaosavarastossamme laaja valikoima erikoiskomponentteja. Saat meiltä tarvittavat varaosat myös silloin, kun haluat huoltaa tai korjata laitteesi itse.

Jätä betonitärykaluston huolto ammattilaiselle

Betonitärykaluston huolto- ja korjaustoimenpiteisiin tarvitaan erikoiskomponentteja ja -osaamista. Siksi betonitärykalusto tulee antaa huollettavaksi siihen erikoistuneelle ammattilaiselle. Näin varmistetaan laadukas lopputulos ja laitteen toimintavarmuus. Mikäli joku erikoiskomponentti puuttuu, voimme tilata sen kansainvälisen verkostomme kautta.

Nopea huoltopalvelumme kerää kiitosta. Toisinaan tuotteet saadaan korjattua ja toimitettua takaisin jo saman päivän aikana!

suomen vibrakone
suomen vibrakone

Toteutamme erikoistoiveesi betonivibrojen modifioimiseen liittyen

Olemme Suomen ainut toimija, joka on erikoistunut ainoastaan tärymoottoreiden myyntiin sekä märän betonin tiivistämiseen ja viimeistelyyn tarkoitettujen laitteiden myynti- ja huoltotoimintaan. Toteutamme myös erikoistoiveesi betonivibrojen modifioimiseen liittyen.

Huoltopalvelumme lisäksi tuomme maahan tunnettujen päämiestemme laitteita. Keskeisimmät päämiehemme ovat hollantilainen LIEVERS, saksalainen PEA ja italialainen O.M.B.

Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet, elementtitehtaat, konevuokraamot ja erilaiset teollisuuden toimijat.

Referenssejämme

Katso kaikki referenssit »

Renta Oy

Heikkinen sanoo, että yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja etenkin huolto on toiminut niin kuin on sovittu: ”Toimituslupaus on pitänyt ja palvelu saatu priorisoitua”.

Lue lisää »

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää »

Kreate Oy 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut. Sieltä aina kaverit myös kertovat kannattaako korjata vai.”

Lue lisää »

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy