Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista

Henkilökohtainen suhde ja tehokas huolto 

Lujabetoni Oy on johtava betoniteollisuusyritys, joka palvelee niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin kestävässä betonirakentamisessa. 

Kaj-Mikael Weissman kertoo olleensa Lujabetoni Oy:llä jo 26 vuotta. Weissman hoitaa kaikkia tilauksia ja hankintoja, jotka koskevat tuotantoa. Hän sanoo, että ainakin yli 20 vuotta he ovat hankkineet betonivibransa Vibrakoneelta ja yhteistyö on sujunut erittäin hyvin.  

Koska yhteistyö Lujabetoni Oyn ja Vibrakoneen välillä on ajallisesti niin pitkä, on Weissmanille muodostunut henkilökohtainen suhde Vibrakoneen Juha Haavistoon. 

”Aina me höpötellään hyvin paljon kaikkea muutakin kuin työjuttuja”, Weissman nauraa. 

Weissman kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Vibrakoneen tehokkaaseen huoltopalveluun, jota he käyttävät säännöllisesti. Weissman selostaa miten näppärästi koko huoltoprosessi toimii: 

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Iloisesti hän ottaa ne vastaan. Tilaan kuljetuksen ja ne lähtevät sinne. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Kaj-Mikael Weissman, Lujabetoni Oy 


Uusimmat referenssit

Kreate Oy 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut. Sieltä aina kaverit myös kertovat kannattaako korjata vai.”

Lue lisää
vibrakone

Rudus Oy 

”Kaikki on toiminut hyvin”, Niutanen vakuuttaa. Erityisesti hän kiittelee Vibrakoneen toimitusvarmuutta ja nopeutta, että tavaraa saa silloin kun sitä tarvitsee. 

Lue lisää
vibrakone

HRK-Konevuokraamot 

”Se on suomeksi sanottuna jämäkkä äijä, se Juha. Tosi jämäkkä. Hän tietää, mistä puhuu. Kun lähetät jotain huoltoon, niin se menee aika automaattisesti, että mitä osia kannattaa uusia ja mitkä koneet kannattaa kokonaan vaihtaa.”

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy