Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista
Etusivu » Tuotteet » Betonivibrat » Tärymoottorit

Tärymoottorit

Suomen Vibrakone Oy myy tärymoottorit neljännesvuosisadan kokemuksella. Olemme Suomen ainut puhtaasti betonitärykalustoon keskittynyt yritys. Edustamme arvostettujen eurooppalaisvalmistajien tärymoottoreita.

Ota yhteyttä

Näytetään kaikki 8 tulosta

Autamme sinua löytämään oikeanlaisen tärymoottorin

Tarvitsetko apua oikeanlaisen tärymoottorin löytämisessä? Asiantuntijamme auttavat sinua oikeanlaisen tärymoottorin valinnassa ja antavat mitoitus- sekä asennusohjeita.

Pitkän kokemuksemme myötä tunnemme tärysovellukset läpikotaisin. Kaikki myymämme tuotteet ovat valmistettu laadukkaista komponenteista. Siksi ne ovat toimivia ja kestäviä.

Kysy lisää tärymoottoreista

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva tärymoottoreiden asiantuntija jo vuodesta 1998. Hyvästä palvelustamme ja tuotteistamme kertovat lukuisat, pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Olemme toimittaneet tuotteita esimerkiksi seuraaville yrityksille:

  • Elematic Oyj
  • MecMetal Oy

Lisäksi olemme toimittaneet tärymoottorit lukuisiin ulkomaisiin projekteihin. Meillä on myös yhteistyösopimuksia lukuisten asiakkaidemme kanssa. Meiltä niin myynti, huolto kuin korjaus tarpeidesi mukaan.

Etsitkö kestävää ja laadukasta tärymoottoria?

Olemme Keravalla toimiva täryalan erikoisosaaja. Keskitymme ainoastaan betonitärykaluston kauppaan sekä betonitärykalustoon liittyvän laitteiston korjaus- ja huoltotoimintaan.

Edustamme italialaisen O.M.B:n ja saksalaisen Knauer GmbH:n tärymoottoreita. Kaikki edustamamme valmistajat tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy