Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista

Laadukkaita tuotteita ja sujuva huolto 

Luja-yhtiöihin kuuluva Lujatalo Oy on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on kattavat palvelut kaupunki- ja kiinteistökehittämisen osalta. Heillä on myös vahva kokemus elinkaarihankkeista sekä korjausrakentamisesta. 

Arto Vänttilä Lujatalolta kertoo Vibrakoneen olevan heidän ykköstoimittajansa betonivibrojen ja tärysauvojen osalta, koska tuotteet ovat yksinkertaisesti niin laadukkaita. Yhteistyö on hänen mukaansa jatkunut yli 20 vuotta. 

Koska Lujatalo Oy ostaa paljon tuotteita Vibrakoneelta, he myös käyttävät paljon huoltopalveluita. Niistä Vänttilällä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa: 

”Kaikki on sujunut loistavasti: vehkeet kun menee huoltoon, niin heti seuraavana päivänä tulee soittoa, että mitä niille tehdään, eikä vain laiteta laskua perään”. 

Arto Vänttilä, Lujatalo Oy 


Uusimmat referenssit

Kreate Oy 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut. Sieltä aina kaverit myös kertovat kannattaako korjata vai.”

Lue lisää
vibrakone

Rudus Oy 

”Kaikki on toiminut hyvin”, Niutanen vakuuttaa. Erityisesti hän kiittelee Vibrakoneen toimitusvarmuutta ja nopeutta, että tavaraa saa silloin kun sitä tarvitsee. 

Lue lisää
vibrakone

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy