Meiltä betonitärykalustotuotteet sekä korjaus- ja huoltopalvelut
Nopea ja varma toimitus - laaja varastovalikoima
Huipputason huolto, korjaukset jopa saman päivän aikana 
Laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit, LIEVERS, PEA ja O.M.B.
25 vuoden kokemus tärylaitteista ja betonivibroista

Lupaukset ja aikataulut pitävät 

Kreate Oy on infrarakentamisen moniosaaja, joka tarjoaa ratkaisut siltoihin, teihin, ratoihin, ja ympäristö- ja pohjarakentamiseen. Yhteistyötä Kreate Oyn kanssa on tehty ihan Vibrakoneen perustamisesta alkaen vuodesta 1998 – huikeat 25 vuotta jo! 

”Hyvin on yhteistyö sujunut: asiat, mitkä sovitaan, ne pitää – samoin aikataulut”, Kreate Oyn Timo Hirvasmaa toteaa. 

Päätuotteet Kreate Oylle ovat näiden vuosien aikana olleet vibrakoneet ja muottilukot. Hirvasmaa sanoo Vibrakoneen hintojen olevan kilpailukykyiset, mikä on heille tärkeää. 

Vibrakoneen huoltopalvelua Kreate Oy on myös käyttänyt paljon. Hirvasmaa arvostaa sitä, että asiakas pidetään hyvin informoituna koko prosessin ajan. 

”Sieltä aina kaverit kertovat kannattaako korjata vai”, Hirvasmaa kiittelee. 

Timo Hirvasmaa, Kreate Oy 


Uusimmat referenssit

vibrakone

Rudus Oy 

”Kaikki on toiminut hyvin”, Niutanen vakuuttaa. Erityisesti hän kiittelee Vibrakoneen toimitusvarmuutta ja nopeutta, että tavaraa saa silloin kun sitä tarvitsee. 

Lue lisää
vibrakone

Lujabetoni Oy

”Soitan Juhalle ja sanon, että nyt olisi tällaisia tulossa. Juha soittaa jo seuraavana päivänä ja kertoo, että mitä kaikkea on korjattavana ja antaa hinnan. Sitten ne ovat jo 2–3 päivän päästä palautuneet meille.” 

Lue lisää
vibrakone

HRK-Konevuokraamot 

”Se on suomeksi sanottuna jämäkkä äijä, se Juha. Tosi jämäkkä. Hän tietää, mistä puhuu. Kun lähetät jotain huoltoon, niin se menee aika automaattisesti, että mitä osia kannattaa uusia ja mitkä koneet kannattaa kokonaan vaihtaa.”

Lue lisää

Yhteystiedot

Moreenitie 21
04250 Kerava
Finland

09 2303 375 | 040 505 3769
info@vibrakone.com

Suomen Vibrakone Oy

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva täryalan yritys jo vuodesta 1998. Yrityksemme keskittää ammattitaitonsa ja osaamisensa vain ja ainoastaan betonitärykaluston kauppaan, sekä ko. kaluston erittäin kattavaan korjaus- ja huoltotoimintaan.

Copyright © 2024 Suomen Vibrakone Oy