Invertterisauva PEA Mini 4

PEA Mini 4 on betonirakentamiseen tarkoitettu suurtaajuussauva, joka ei vaadi erillistä invertteriä. Se voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteen pistokkeeseen. PEA invertterisauvat on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta ja pientä jännitteen vaihtelua vastaan.

Tärypäiden pitkä käyttöikä on varmistettu termistorilla, rullalaakereilla ja öljyvoitelulla. Sauvat on varustettu erillisellä invertterin ulkopuolisella käyttökytkimellä sekä automaattisella, invertterin sisäänrakennetulla vikavirtasuojalla.

Suurtaajuussauva PEA MINI 4

Mikä on invertterisauva?

Invertterisauva on suurtaajuussauva, jota käytetään betonin tiivistämiseen rakennustyömailla ja elementtiteollisuudessa. Aiemmin tarvittiin erillinen taajuusmuuttaja, jotta laitteeseen saatiin virta sähköverkosta tärypään taajuuden muuttamiseksi. Invertterisauvassa elektroninen taajuusmuuttaja on integroitu laitteeseen ja se toimii suoraan 230 V:n pistorasiasta.

Meiltä saat laitteet ja huoltopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme alan laadukkaimmat tuotteet. Saksalainen PEA on alalla tunnettu merkki, johon betonirakentamisen ammattilaiset luottavat. PEA Mini 4 invertterisauva on laadukas ja kestää kovassakin käytössä vuosikausia.

Varmistamme omalta osaltamme laitteiden pitkän käyttöiän tarjoamalla huipputason korjaus- ja huoltopalvelut sekä varaosat. Meiltä saat myös huoltosopimukset, jolloin laitteesi pysyy aina käyttökunnossa. Kysy lisää!

Pyydä tarjousta