Suurtaajuussauva PEA Mini 4 PGS

PEA Mini 4 PGS on varustettu pistoolikahvalla. Laite ei vaadi erillistä invertteriä eli taajuusmuuttajaa. Kaikki PEA suurtaajuussauvat voidaan siis kytkeä suoraan 230 V pistokkeeseen. 

Suurtaajuussauvat on varustettu ominaisuuksilla, jotka suojaavat sitä ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja jännitteen putoamiselta. Tärypäät ovat pitkäikäisiä, minkä varmistavat termistori, rullalaakerit ja öljyvoitelu. Sauvoissa on erillinen, invertterin ulkopuolinen käyttökytkin sekä automaattinen, invertterin sisäänrakennettu vikavirtasuoja.

Autamme valitsemaan oikean suurtaajuussauvan

PEA suurtaajuussauvat sopivat vaativiinkin betonirakentamisen tarpeisiin, sillä ne kestävät kovassa käytössä jopa vuosikausia. Sauvoja käytetään rakennustyömailla betonin tiivistämiseen. Täryttämällä betonista tiivistetään ilma pois, jotta siitä saadaan lujaa ja kestävää.

Olemme ainoa suomalainen yritys, joka on erikoistunut pelkästään tärylaitteisiin. Kaikki suurimmat kotimaiset rakennusalan yritykset toimivat meidän kanssamme, sillä laajan valikoimamme lisäksi meiltä saa myös ammattitaitoista palvelua. Lähes 25 vuoden kokemus takaa sen, että saat meiltä aina oikean laitteen jokaiseen tarpeeseen.

Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalvelun!

Pyydä tarjousta