Suomen Vibrakone Oy myy tärymoottorit neljännesvuosisadan kokemuksella. Olemme Suomen ainut puhtaasti betonitärykalustoon keskittynyt yritys. Edustamme arvostettujen eurooppalaisvalmistajien tärymoottoreita.

Ota yhteyttä

BM-2

3000rpm/50Hz, 3600rpm/60Hz

Lue lisää

BM-4

1500rpm/50Hz, 1800rpm/60Hz

Lue lisää

BM-6

1000rpm/50Hz, 1200rpm/60Hz

Lue lisää

AFP

0-6000rpm/0-100Hz invertterikäytölle

Lue lisää

VBM-2

3000rpm/50Hz mikrotäry

Lue lisää

VM 70

12V tai 24V ajoneuvotäry

Lue lisää

Etsitkö kestävää ja laadukasta tärymoottoria? Olemme Keravalla toimiva täryalan erikoisosaaja. Keskitymme ainoastaan betonitärykaluston kauppaan sekä betonitärykalustoon liittyvän laitteiston korjaus- ja huoltotoimintaan.

Edustamme italialaisen O.M.B:n ja saksalaisen Knauer GmbH:n tärymoottoreita. Kaikki edustamamme valmistajat tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Autamme sinua löytämään oikeanlaisen tärymoottorin

Tarvitsetko apua oikeanlaisen tärymoottorin löytämisessä? Asiantuntijamme auttavat sinua oikeanlaisen tärymoottorin valinnassa ja antavat mitoitus- sekä asennusohjeita.

Pitkän kokemuksemme myötä tunnemme tärysovellukset läpikotaisin. Kaikki myymämme tuotteet ovat valmistettu laadukkaista komponenteista. Siksi ne ovat toimivia ja kestäviä.

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla toimiva tärymoottoreiden asiantuntija jo vuodesta 1998. Hyvästä palvelustamme ja tuotteistamme kertovat lukuisat, pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Olemme toimittaneet tuotteita esimerkiksi seuraaville yrityksille:

  • Elematic Oyj
  • MecMetal Oy

Lisäksi olemme toimittaneet tärymoottorit lukuisiin ulkomaisiin projekteihin. Meillä on myös yhteistyösopimuksia lukuisten asiakkaidemme kanssa. Meiltä niin myynti, huolto kuin korjaus tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä