Myymme ja huollamme betonivibrat

Suomen Vibrakone Oy myy, huoltaa ja korjaa betonitärykaluston vankalla ammattitaidolla! Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteistamme ja tehokkaasta huoltopalvelustamme. Tuomme maahan arvostettujen eurooppalaisvalmistajien betonivibroja.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko luotettavaa betonitärykalustoa? Tunnemme täryalan ja sen tuotteet perusteellisesti. Meiltä saat erittäin laadukkaat tuotteet monipuolisiin tarpeisiin. Päämiehemme ovat arvostettuja eurooppalaistoimijoita. Niihin kuuluvat hollantilainen LIEVERS, saksalainen PEA ja italialainen O.M.B.

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua betonivibroihin ja tärytekniikkaan liittyen. Pystymme vastaamaan vaativiinkin betonirakentamisen ammattilaisten kalustotarpeisiin. Kauttamme saat myös nopeat huolto- ja korjauspalvelut betonitärykalustollesi. Toimitamme laitteesi takaisin normaalisti parissa arkipäivässä.

Meiltä myös standardista poikkeavat betonivibrat

Meiltä saat myös standardista poikkeavat betonivibrat ja tarpeenne mukaisesti modifioidut tuotteet. Keravalla sijaitseva varaosavarastomme on laaja. Jos jotain puuttuu, tilaamme sen kansainvälisiltä verkostoiltamme.

Tärysauvahuolto vaatii lähes aina erikoiskomponentteja ja erityisosaamista. Tästä syystä tavalliset sähköliikkeet tai vastaavat toimijat eivät pysty korjaamaan betonivibroja tai muuta tärykalustoa luotettavasti. Jätä siksi laitteistosi huolto kokeneelle toimijalle.

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan

Saat meiltä suurtaajuussauvat, tärysauvapaketit, hiertokoneet sekä täry- ja viimeistelypalkit.
Hankkiessasi betonivibran kauttamme saat käyttöösi aina markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan tuotteen. Voit olla varma siitä, että betonivibrasi käytettävyyteen ei tule pitkiä taukoja.

Suomen Vibrakone Oy on Keravalla vuodesta 1998 toiminut täryalan yritys. Keskitämme osaamisemme ainoastaan betonitärykaluston kauppaan sekä sen korjaus- ja huoltotoimintaan. Hyvästä palvelusta ja laadukkaista tuotteista kertovat monet, pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Olemme toimittaneet betonivibroja muun muassa seuraaville asiakkaille:

  • Skanska Rakennuskone
  • Cramo
  • YIT:n kalustokeskus
  • Renta Oy

Lisäksi meillä on lukuisten asiakkaiden kanssa voimassa jatkuvia huoltosopimuksia.

Ota yhteyttä