Betonitärykalustovalikoimastamme löydät suurtaajuussauvat, suurtaajuusmuuntajat, paineilmasauvat, viimeistelypalkit, hiertokoneet sekä tärypalkit.

Soita ja kysy lisää

Suurtaajuussauvat

PEA MINI 4

PEA Mini 4 ei vaadi erillistä invertteriä, joten kaikki invertterillä varustetut PEA suurtaajuussauvat voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteellä olevaan pistokkeeseen.

Lue lisää

PEA MINI 4 PGS

PEA Mini 4 pistoolikahvalla ei vaadi erillistä invertteriä, joten kaikki invertterillä varustetut PEA suurtaajuussauvat voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteellä olevaan pistokkeeseen.

Lue lisää

LHF

LIEVERS LHF suurtaajuustärysauvoissa on ainutlaatuinen öljyvoitelujärjestelmä joka huolehtii laakereiden jatkuvasta voitelusta sekä tärypään jäähdytyksestä.

Lue lisää

Suurtaajuusmuuttajat

PEA MINI 24 JA 60

Pea Mini 24 ja Pea Mini 60 -invertterit ovat kevyitä, käteviä ja kestäviä elektronisia taajuusmuuttajia. Ne on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta sekä jännitteen putoamista vastaan.

Lue lisää

HFO

LIEVERS HFO suurtaajuusmuuttajat ovat luotettavaa ja vankkarakenteista taajuusmuuttajakalustoa. Kaikissa HFO-malleissa on vakiovarustuksena moottorisuojakytkin.

Lue lisää

Paineilmasauvat

V 600

V 600 paineilmatärysauvojen suuri värähtelytaajuus ja täryvoima takaavat optimaalisen hyötysuhteen betonin tärytyksessä. Tärysauvojen yksinkertainen ja toimintavarma rakenne on suunniteltu mahdollisimman vähäista huoltotarvetta silmälläpitäen.

Lue lisää

Sauvapaketit

P-14

LIEVERS P-14 minivibrapaketin ominaisuudet (tärysauvan suuri värähtelytaajuus ja täryvoima) tekevät siitä helppokäyttöisen suurtaajuussauvan ja sauvapaketin yhdistelmän.

Lue lisää

LK 2300T

LK 2300T on vetomoottorin ja tärysauvojen kompakti yhdistelmä. Tehokas 2,3 kw:n moottori mahdollistaa sauvapaketin soveltuvuuden moniin eri betonitöihin.

Lue lisää

DTA tärypalkki

Kaksoistärypalkki

DTA kaksoistärypalkit eivät vahvasta rakenteestaan huolimatta ole raskaita käsitellä, sillä palkkiprofiilit on valmistettu alumiinista. Täryvoimakkuutta voidaan säätää moottorissa olevien epäkeskopainojen keskinäistä asemaa muuttamalla.

Lue lisää

DUOSCREED

Viimeistelypalkki

DuoScreed on polttomoottorikäyttöinen, alumiininen viimeistelypalkki. Pikakiinnitys mahdollistaa helpon ja nopean profiilin vaihdon ilman työkaluja. Useita eri palkin pituuksia.

Lue lisää

Whiteman WTM ja Lievers LTM Hiertokoneet

Hiertokoneet

Perinteiset Whiteman hiertokoneet on valmistettu kestäviksi ja käyttöominaisuuksiltaan sellaisiksi, että betonipintojen viimeistelytyö on helppoa ja lopputulos laadukasta.

Lue lisää