Betonitärykalusto

Suurtaajuussauvat

PEA MINI 4

Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

PEA Mini 4 ei vaadi erillistä invertteriä, joten kaikki invertterillä varustetut PEA suurtaajuussauvat voidaan kytkeä suoraan 230 V jännitteellä olevaan pistokkeeseen. Suurtaajuussauvat on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta sekä jännitteen putoamista vastaan. Tärypäiden pitkä käyttöikä on varmistettu termistorilla, rullalaakereilla ja öljyvoitelulla. Sauvat on varustettu erillisellä invertterin ulkopuolisella käyttökytkimellä, sekä automaattisella, invertterin sisään rakennetulla vikavirtasuojalla.

PEA MINI 4Suurtaajuussauva PEA MINI 4

LHF

Suurtaajuussauvat

LIEVERS LHF suurtaajuustärysauvoissa on ainutlaatuinen öljyvoitelujärjestelmä joka huolehtii laakereiden jatkuvasta voitelusta sekä tärypään jäähdytyksestä. Tämä tekninen ratkaisu erikoislaakereilla lisättynä takaa pitkän ja huoltovapaan käyttöiän. LHF suurtaajuussauvat ovat standardi-pistotulpalla varustettuja, kaikkiin suurtaajuusmuuttajiin sopivia, korkealaatuisia betonivibroja. Vakiopituudet letkuosalle 5 m, 3x4 mm2 sähkökaapelille 10 m. Saatavana myös käsikahvakatkaisijalla oleva ns. holvisauvamalli.

LHF  SuurtaajuussauvatLHF  Suurtaajuussauvat

Suurtaajuusmuuttajat

PEA MINI 24

Invertteri (Elektroninen taajuusmuuttaja)

Pea Mini 24 invertteri on kevyt, kätevä ja kestävä elektroninen taajuusmuuttaja. Se on suojattu ylikuumenemista, ylikuormitusta sekä Jännitteen putoamista vastaan. Käyttöturvallisuus on varmistettu galvaanisella erotuksella.

Suurtaajuusmuuttajat
PEA MINI 24

HFO

Suurtaajuusmuuttajat

LIEVERS HFO suurtaajuusmuuttajat ovat luotettavaa ja vankkarakenteista taajuusmuuttajakalustoa. Kaikissa HFO-malleissa on vakiovarustuksena moottorisuojakytkin. Valmistettu LIEVERS:in patentoimalla SINTEK -tekniikalla, joka suojaa taajuusmuuttajaa muuttumasta alijännitteiseksi viallisia sauvoja käytettäessä Muuttajan jäähdytysritilät on suojattu teräksisellä ohutlevykuorella jolloin betoniroiskeita ei pääse kertymään ritilöiden väliin ja puhaltimen jäähdytys kohdentuu suoraan jäähdytettävään pintaan.

HFO HFO

Paineilmasauvat

V 600 paineilmatärysauvojen suuri värähtelytaajuus ja täryvoima takaavat optimaalisen hyötysuhteen betonin tärytyksessä. Tärysauvojen yksinkertainen ja toimintavarma rakenne on suunniteltu mahdollisimman vähäista huoltotarvetta silmälläpitäen.

Paineilmasauvat Paineilmasauvat

Sauvapaketit

P-14

Sauvapaketti

LIEVERS P-14 minivibrapaketin ominaisuudet (tärysauvan suuri värähtelytaajuus ja täryvoima) tekevät siitä helppokäyttöisen suurtaajuussauvan ja sauvapaketin yhdistelmän. Kevyt sauvapaketti on käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen vaihtoehto moniin eri betonointitöihin.

P-14P-14

LK 2300T

Sauvapaketti

LK 2300T on vetomoottorin ja tärysauvojen kompakti yhdistelmä. Tehokas 2,3 kw:n moottori mahdollistaa sauvapaketin soveltuvuuden moniin eri betonitöihin.

LK 2300T LK 2300T

DUOSCREED

DUOSCREED

DuoScreed on polttomoottorikäyttöinen, alumiininen viimeistelypalkki. Pikakiinnitys mahdollistaa helpon ja nopean profiilin vaihdon ilman työkaluja. Useita eri palkin pituuksia. Täryvoimakkuutta voidaan säätää palkin pituuden ja betonimassan vaatimusten mukaisesti.

DUOSCREED 

Whiteman WTM ja Lievers LTM Hiertokoneet

Whiteman WTM ja Lievers LTM Hiertokoneet

Perinteiset Whiteman hiertokoneet on valmistettu kestäviksi ja käyttöominaisuuksiltaan sellaisiksi, että betonipintojen viimeistelytyö on helppoa ja lopputulos laadukasta.

Whiteman WTM ja Lievers LTM Hiertokoneet 

DTA Tärypalkki

DTA kaksoistärypalkit eivät vahvasta rakenteestaan huolimatta ole raskaita käsitellä, sillä palkkiprofiilit on valmistettu alumiinista. Täryvoimakkuutta voidaan säätää moottorissa olevien epäkeskopainojen keskinäistä asemaa muuttamalla. Lisäksi DTA kaksoistärypalkit on varustettu suunnanvaihtokytkimellä.

DTA Tärypalkki